Харчування та дієти

Їсти на ніч потрібно-це корисно. Тільки не все підряд (9 продуктів)

Дієтологи не забороняють спортсменам їсти на ніч, але продуктів або страв, які можна їсти, не багато. Більш того, для деяких цілей їжа незадовго до сну потрібна, вона прискорить досягнення результатів. Я, як і багато білдери, їм перед сном.

Тоді нічне відновлення організму у мене протікає краще. Давайте ж я розповім про продукти, які можна їсти перед сном..

. Для набору маси ✅ набираючи масу, не можна їсти все підряд і в будь-який час. Звичайно, якщо ви не хочете набирати чисто жир.

3 продукти, які будуть нам помічниками у виконанні даного завдання: куряча грудка, нежирний сир, курячі яйця. Справа в тому, що вночі всі процеси сповільнюються і потрібно вживати щось, по-перше, нежирне, по-друге, легкозасвоюване, по-третє, корисне. Тоді питання: “що тут забув сир?”Відповідь: засвоюється, відносно, довго, але він не може перетворитися в жирові відкладення, живить м’язи білком протягом всієї ночі через те, що міститься багато казеїну, не насичений шкідливими жирами і не обтяжує роботу печінки, нирок, підшлункової, шлунково-кишкового тракту.

У курячих яйцях немає жир, взагалі, а наповнені вони білком, що і потрібно для набору м’язової маси, засвоюються швидко. З грудкою та ж історія, що і з яйцями..

. При схудненні ✅ До 2 години ночі ліполіз (жиросжигание) відбувається з максимальною потужністю, тому, якщо ви наїдіться цукерок, сала або фаст-фуду, горіти буде не жир на боках, а жири, які ви з’їли. Висновок: жирне на ніч, при схудненні, категорично не можна!3 продукти, які будуть нам помічниками у виконанні даного завдання: морепродукти (в тому числі риба), брокколі, цукіні.

Морепродукти і нежирна риба збагачує організм білком, Омега (корисними) жирами, мінералами. Брокколі зовсім не містить жиру, багато поживними речовинами, сприятливо впливає на імунну систему, серцево-судинну і травну, є антиканцерогенному. Ще на практиці лікарі відзначили позитивний ефект від цього овоча при лікуванні онкологій.

У цукіні схожі властивості з брокколі. Низькокалорійно, швидко насичує і т. д.

в інших випадках ✅ якщо ви не займаєтеся спортом, не переслідуєте ніяких наполеонівських цілей, не худнете, не набираєте, то для вас теж є набір, щоб зміцнити здоров’я і добре себе почувати. 3 продукти, які будуть нам помічниками: кефір, ягоди і цитрусові, горіхи. Кефір покращує травлення, стілець.
Ягоди і цитрусові наповнюють нас вітамінами, мінералами. У горіхах багато мікро-макроелементів, корисних жирів, антиоксидантів. Всім спасибі за увагу, підписуйтесь, ставте лайки, коментуйте!)

Related posts

Leave a Comment